2013. július 26., péntek

Tezenis 2013/2014-es ruha S-es ÚJ 5990.- - Jelenlegi ára: 1 Ft


Üdvözöllek!
Mielőtt vásárolsz, fogadd el, hogy csak előreutalással tudsz fizetni és postán fogod megkapni!  Nincs mód személyes átvételre!!!
Minden esetben jelentkezz e-mailen!!! Aki 3 napig semmit nem reagál, azt újból felkeresem egy e-mail-el, majd még 2 nap és újból meghirdetem a ruhát. Ha csúszik az utalás sem baj, csak JELENTKEZZ!!! : )
Márkás és népszerű (nem kihasznált dolgaimat) eladom, vagy amiket kapok és nem szeretném megtartani. Magánember vagyok, nem kereskedő. Csak nem férek el és ezért kiárulom szép, de nem használt dolgaimat illetve a családom hölgy tagjainak holmijait : ) Rengeteg ajándék ruhát kapok a barátnőktől is, de lehetetlen elhordani.
Nézz szét nálam, sok szépet találsz több méretben (többen vagyunk lányok a családban)! Minden héten töltök fel új termékeket!
1. - Ft-os akciók, nincs minimál ár. Fix árat azért rakok, ha valaki nagyon szeretné meg tudja venni azonnal.
A FIX ÁR A BOLTI ÁR VAGY ÉRTÉK NEGYEDE-FELE, MERT SZERINTEM EZ A LÉNYEGE A TESZES-VATERÁS VÁSÁRLÁSNAK!!!
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .....
Fantasztikus lehetőség!
A fotón látható fehér folt a szálló nemtudommi..: ) A ruha tökéletes és elvileg az optika is! : ))
Már az őszi kollekció! vastagabb pamut, közepesen rugalmas, körben futó díszítéssel.
Nagyon csinos felvéve!
S-es, üzletben 5990. -
NE FELEDD KÉRLEK, HOGY MOSTANTÓL NEM TUDOM SIMA LEVÉLKÉNT KÜLDENI, MERT A POSTA NEM VISZI EL A NEM SZABVÁNY LEVELET CSAK AJÁNLOTTAN !!!! JÚLIS EGYTŐL, VAGYIS MÁR ERRE AZ AKCIÓRA EZ ÉRVÉNYES!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-08-05 09:30
. Tezenis 2013/2014-es ruha S-es ÚJ 5990.- - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése