2013. július 26., péntek

Vígjáték gyűjtemény díszdobozban 3DVD - Jelenlegi ára: 1 889 Ft


3 lemezes gyűjtemény!
A Díszdobozban található DVD-k:
1. Monty Python a legjobb jelenetek:
Ha ízelítőt akar kapni a Monty Python csoport munkásságából, vagy az alkotók által a legjobbnak tartott jeleneteket szeretné pár százszor megtekinteni kiváló minőségben, ne keressen tovább. A döglött papagály, a gyilkos vicc, a láthatatlan válás titkai, a házasságtörő házassági tanácsadó és még számos fergeteges jelenet kapott helyet ezen a lemezen. A nagy sikerű TV sorozat alkotói összeválogatták a legjobb jeleneteket és újra leforgatták azokat kicsit kibővítve, átalakítva hogy még jobbak, még viccesebbek legyenek. A TV nyújtotta keretekből kilépve mozifilmes minőségben is elérhetővé tették számunkra a klasszikus sorozat kimagasló pillanatait.
Hang: magyar (DD 2. 0), angol (DD 2. 0)
Felirat: magyar, angol
Képarány: 16: 9
Játékidő: 85 perc
Extrák: Interaktív menü, Jelenetek közvetlen eléréssel
2.  Szenzáció!:
Hildy Johnson a harmincas évek Chicagójában az egyik legjobb újságíró-riporter. Megelégelve főnöke rigolyáit s az egész újságírást, úgy dönt, hogy megházasodik. Walter Burns, a lap főnöke azonban tudja, mit veszíthet. Minden követ megmozgat, hazudik, tagad, fenyeger és könyörög, csa hogy a házasságot megakadályozza s Hildyt maradásra bírja. Kiváltképp abban a rendkívüli helyzteben, amikor egész Chicago egy ártatlan elítélt akasztására készül.
Hang: magyar (DD 2. 0), angol (DD 2. 0)
Felirat: -
Képarány: 16: 9
Játékidő: 101 perc
Extrák: Interaktív menü, Jelenetek közvetlen eléréssel
3. Apócák a pácban:
Brian és Charlie a két erőszaktól megcsömörlött bankrabló elhatározza, hogy ottthagyja a bankszakmát és békésebb foglalkozást választ. Utolsó balhéjukként még megfújnak 1 millió fontot, melyre a maffiának, a kínai triádoknak és a rendőrségnek is fáj a foga. A zsákmánnyal a legközelebbi házba rohannak be, amely történetesen egy apácazárda. Brian és Charlie hát magára ölti a fityulát és beáll a Rendbe, hiszen a zárda előtt már gyülekeznek a rájuk vadászó bérnyilkosok, akiknek aztán semmi sem szent!
Hang: magyar (DD 2. 0), angol (DD 5. 1)
Felirat: magyar
Képarány: 16: 9
Játékidő: 87 perc
Extrák: Interaktív menü, Jelenetek közvetlen eléréssel
Új, bontatlan csomagolású!



Jelenlegi ára: 1 889 Ft

Az aukció vége: 2013-08-13 14:23
. Vígjáték gyűjtemény díszdobozban 3DVD - Jelenlegi ára: 1 889 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése